Hae
Julia Erica

25 ASIAA MINUSTA

 1. Vaikka vauvavuoden aikana oon esitellyt itseni niin 18-, 19-, 20- ja 21-vuotiaana, niin oikeasti olen 20. Laskin vielä päässä laskuna, ja kyllä, 2015-1995 on 20. Kylläpäs äitiys sekottaa päätä.

 2. Olen ammatiltani Tarjoilija. Opiskelin alaa kaksi vuotta ja viimeisen vuoden suoritin oppisopimuksella. 

 3. Kerään Disney-klassikoita ja muita lastenelokuvia neljättä vuotta. Katson viikottain ainakin yhden piirretyn ja mun on joka kerta pakko toistaa osaamani lauseet ja laulaa laulut. Mun lemppareita on mm. Maija Poppanen, Leijona Kuningas, Ihmemaa Oz (se vanha) ja Hiidenpata. Mä oon myös kaivanut kaikki jouluelokuvat laatikoista ja just nyt katon Aku Ankan Joulumantelia mun vanhalla VHS-soittimella.

 4. Aina kun talvi tekee tuloaan mun veressä alkaa jyskyttää Harry Potter-voimat ja mun on pakko kattoo ne kaikki elokuvat moneen kertaan. Oon aina tykännyt niistä ihan mielettömästi ja mun suurin matkailuhaave on pitkään ollut  se että pääsisin käymään Lontoossa siellä Warner Bros. Stuodio Tourilla. 

 5. Harvalle on jäänyt epäselväksi että rakastan lastenvaatteita. 

 6. Rakastan myös kalusteita ja sisustamista. Musta on otettu pienestä pitäen kuvia missä plärään mm. Ikean kuvastoja. Muistan myös että vaihdoin järjestystä huoneessani joka kuukausi ja edelleenkin rakastan sitä. Jos meillä olisi omistusasunto niin luulen että seinien värit vaihtuisi tiuhaan tahtiin.

 7. Rakastan myös lapsia. Oon pienestä pitäen vongunnut pikkusisarusta, mutta en koskaan saanut sitä 😀 Olin aina porukan nuorin ja jos jostain syystä näin vauvan jossain niin lumouduin ihan täysin. Kun olin superpieni mun äiti oli perhepäivähoitaja ja muistan vaan kuinka rakastin hoitaa niitä pieniä. 

 8. Oon vasta tänävuonna oppinut nauttiin itseni seurasta ja hiljaisuudessa. Pienestä pitäen oon ollut sellanen etten osaa olla yksin ollenkaan ja jos oon ollut yksin niin musiikki on pauhannut täysillä mun suunnitellessa mitä sitä tekisi. Nykyään rakastan hiljaisuutta ja sitä omaa aikaa iltaisin.

 9. Mulla on ollut hirveä tatuointikuume todella pitkään mutta en osaa päättää mitä haluan ja mihin. Oon niin paljon ideoita että iskee valinnan vaikeus. Mun mielestä ne vaan on niin kauniita ja hienoja. 

 10. Jos pitäisi nimetä kolme mun lempparia blogia, olisivat ne KOCHANIE, My Miracle X Girl  ja Korinna. Toisinaan kyllästyn perheblogeihin ja luen mm. Annika O:ta tai All you need is White:ä. Itseasia päivisin luen perheblogeja ja öisin selailen sitten muita? Kai se pitkälti johtuu siitä että öisin ei jaksa mitään hirveän pitkiä teksejä lukea ja selaankin yleensä vaan kauniita kuvia.

 11. Rakastan kauniita valokuvia ja kuvaamista ylipäätään! Ois ihanaa että joskus osaisin oikeasti kuvata todella kauniita kuvia. 

 12. Mun lempiruoka on jauhelihakastike ja lisukkeissa joko makaroni tai bataatti. Oon viimeisen viikon aikana syönyt varmaan 3 kiloa bataattia eri muodossa ja vitsit että se on hyvää. Jos herkuista puhutaan niin rakastan Cashew-pähkinöitä ilman suolaa ja lakritsia. Vihaan kiiltäviä karkkeja, yök. 

 13. Jos voittaisin 10 000 euroa arvasta menisin yksityiselle hammaslääkärille laittamaan hampaani kuntoon ja loppurahoilla ostaisin auton. Lahjoittaisin myös lastensairaalalle.

 14. Mun mielestä kaikki puhtaan valkoinen ja hopea on kaunista.

 15. Alunperin mun imetystavoite oli 3kk. En myöskään osannut kuvittellakkaan imettäväni yli 1 vuotiasta lasta. Pian Eevi täyttää 9kk ja imetän edelleen ja aijoin imettää niin kauan kun siltä tuntuu. Oikeastaan en edes mieti imetyksen lopettamista, se varmaan vaan loppuu sitten kun sen aika on 😀 Toivottavasti kuitenkin imetän pitkään.

 16. Vasta äitiyden myötä olen oppinut arvostamaan itseäni sisäisesti ja ulkoisesti. Suurin muutos on kuitenkin on ollut oman vartalon arvostaminen ja oikeastaan olen oppinut rakastamaan sitä. Ensimmäistä kertaa 12 vuoteen en näe itseäni ”läskinä” eikä oma vartalo todellakaan ole illan viimeinen ajatus ja aamun ensimmäinen. Oon ihan hämilläni siitä kuinka vääristynyt kuva mulla on aina ollut mun omasta vartalostani. 

 17. Äitiyden myötä musta on myös tullut kunnon porunaama. Ennen mä itkin harvoin mutta nykyään jopa Salkkarit saa mut itkemään. Tää alkoi raskausaikana ja itkin monta yötä putkeen kun Sons of Anarchyssä oli jännät paikat ja kun Mufasa kuoli Leijona Kuninkaassa. Nyt pyyhin taas kyyneliä poskelta kun mietin taas Mufasaa.

 18. Haluaisin vaaleanpunaiset hiukset. Ne vaan ei sopisi mulle olenkaan. 

 19. Mun lempivärejä on keltainen, musta, valkoinen, harmaa ja punainen. Joulunpunainen.

 20. Rakastan musiikkia ja lenkkeilyä kuulokkeet korvilla. Mun hammaslääkäri käynneistäkin on tullut ihan siedettäviä kun kuuntelen musiikkia samalla. Kerkesin kuuntelemaan kaksi kappaletta hampaan poistossa ja mua jäi harmittamaan etten kerennyt kuunnella sen enempää. 

 21. Kun me suudeltiin Eetun kanssa ensimmäistä kertaa me seistiin keskellä metsätietä vesisateessa auton valojen loisteessa ja vettä satoi taivaan täydeltä. Mulla oli jalassa mun Nokian kumpparit. Olin ”sattumoisin kulmilla” just ja päätin kysyä tulisko Eetu moikkaan mua 😀

 22. Itseasissa valehtelin äsken, me ollaan suudeltu ensimmäistä kertaa mun ollessa seiskalla. Sitten me ajauduttiin samaan tilanteeseen uudestaan, seitsemän vuotta myöhemmin.

 23. Myttysestä (Eevistä) piti tulla Elli alunperin, mutta muutama päivä ennen ristiäisiä mä rakastuinkin Eevi-nimeen. Loppupeleissä 12h ennen ristiäisiä (kolmelta yöllä) me katkaistiin kinkun siivu kahteen osaan ja nimettiin toinen Elliksi ja toinen Eeviksi. Se siivu kumman meidän koira ensiksi syö, on meidän lapsen nimi. Nipsu käveli suoraan Ellin luokse ja yritti syödä sitä, mutta ei saanut sitä irti lattiasta, joten se käveli Eevin luokse, söi sen ja kävi sen jälkeen Ellin kimppuun uudestaan. Eli niinkin ihana tarina lapsen nimen takana! Mutta joo, kyllähän Eevi on ihan Eevin näköinen, eikä Ellin. 

 24. En muistaakseni ole koskaan juonut Samppanjaa. 

 25. Oon ihan äärettömän kiitollinen meidän tukiverkostosta. Niin kiitollinen etten osaa edes sanoin kuvailla. Iso kiitos mun vanhemmille ja heidän puolisoille, mun mitä parhaimmalle appiukolle ja muutamalle kaverille.

0 kommenttia

 1. Jenina, in a moment kirjoitti:

  Ahahah ihana toi eka. :'D Mulla muuten aika sama ton nelosen kanssa. Ja vihdoin käväisinkin studiolla tossa toukokuussa! 😉 täältä näät kuvia jos haluut tsekata!

  http://www.inamoment.fi/2015/05/the-making-of-harry-potter.html?m=1

  http://www.inamoment.fi/2015/05/the-making-of-harry-potter-ii.html?m=1

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Hei kivaa kun kommentoit, pakko mennä kattoon!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *