Hae
Julia Erica

VAUVAKUUMETTA JA POHDINTAA ULKOASUSTA

Muutama kuva tältä päivältä! Tai siis, ensimmäinen kuva on vanha kuva Eevistä, mutta oon tuijottanut tota kuvaa monta tuntia tänään itkien. En ymmärrä miten aika on mennyt niin nopeesti että toi pienenpieni avuton pallero on kasvanut jo vaaperoksi. Mulla on myös aivan järkyttävä vauvakuume tällä hetkellä. Tai oikeestaan ainahan mulla on ollut, nyt vaan oon saanut siihen 8kk lääkettä. Niin ihanaa kun se onkin että Eevi oppii kaikkea uutta, niin sitä kauempana se on mun sylistä. Onneksi imetys sujuu edelleen hyvin, eli se pysäyttää meidät useasti päivässä huomaamaan toisemme.

Nyt kun Eetu oli viikonloppuna enemmän kotona, kerkesin perehtymään taas vähän enemmän Lightroomin saloihin. Vitsit miten siistiä sillä leikkiminen on! En tiedä menikö noiden kuvien muokkaus överiksi kun tuijotin niitä niin kauan, mutta ihanaa saada niihinkin jotain uutta väriä! Siitä tulikin mieleen, tää blogin ulkoasukin kaipaa vähän uutta. Se onkin sitten ensiviikon projekti!

Onko teillä mitään ideoita ulkoasun suhteen? Entäs bannerin? Mitä mieltä ootte ollut tähän astisesta ulkoasusta?

0 kommenttia

  1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Kivoja kuvia <3 Ja täälä toinen joka kärsii ihan kroonisesta vauvakuumeesta 😀 Sen kanssa on vaan opittava elämään koska neille ei tule enää vauvoja, niisk <3

    Mun mielestä sun blogin ulkoasu on todella tyylikäs ja fresh <3 Aivan ihana 🙂 En tiedä mitä lähtisin sinuna muuttamaan koska tää toimii todella hyvin! Innolla jään odottamaan mitä keksit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *