Hae
Julia Erica

JOULU ON TULOSSA

Heh, meille on tulossa joulu jo. Oon hakenut häkkivarastosta joulukoristeet ja keittelyt riisipuuroakin aika tiuhaan tahtiin. Joulutorttuja en oo vielä tehnyt, kun meillä niitä ei söisi kukaan muu kun mä. Kynttelikkö on toistaiseksi keittiön pöydällä ja jouluvalot on laitettu jo teeveenkin päälle. Haluaisin käydä hakemassa ulos vielä jotain valoja. Toin myös sisälle meidän porovalon, mutta ilmeisesti muutossa meidän poro oli haavoittunut, ja sen toinen sarvi oli katkennut. Se odottaa siis ensiapua (teippiä tai liimaa), mutta pian senkin saa laitettua johonkin paikalleen. Ompas outoa taas laittaa joulua kotiin, kun viimeiset neljä joulua on tullut vietettyä eri asunnoissa. Toivottavasti asuttaisiin tässä ensi joulunakin, niin ensivuonna voisi koristella samalla tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *