Hae
Julia Erica

VIIKONLOPPU TURINAA

Johan on taas kuvia kertynyt! Itseasiassa niitä olisi ollut vielä paljon lisää mutta päätin jakaa nämä muutamaan postaukseen. Oon aivan sekaisin päivistä kun Eetu oli perjantain sairaslomalla, joten tänään aamulla luulin että on maanantai. Ja puhun torstaista kokoajan perjantaina! Mutta joo, tässä meidän perinteinen viikonloppu pläjäys! 
Kävin koluamassa meidän häkkivarastoa yhtenä päivänä ja löysin nää mun ihanat Converset! Olin unohtanut näiden olemassaolon totaalisesti koska viimetalvena näitä ei juuri tullut pidettyä, kun raskausmaha esti kenkien sitomisen. Vitsit oonkin käyttänyt näitä nyt joka päivä ja nää on vaan niin ihanat ja rakkaat. Näitä aikoinaan kuolasin ihan hirveesti ja Eetu hikikarpalot otsalla yritti metsästää näitä mulle, ja jostain se nää mulle viimein löysi. 

Eevin kummitäti laittoi mulle kuvan lidlin mainoksesta ja lastenvaatteista joita siellä oli. Mä olin ihan innoissani niistä mutta jouduin jäädä ”ruikuttamaan” rannalle kun kerinnyt Lidlille. Yleensä kaikki mainostettu Lidl-tavara menee heti aamusta, joten oletin että nää loppuu välittömästi. Lähdettiin Eetun isälle syömään poiketen pikaisesti mun äidillä, ja matkalla päätin vielä tsekata netistä Lidlin mainoksen. Huomasin turvaportit ja nää haalarit, joten oli pakko poiketa matkalla Lidlissä. Olin ihan varma että haalarit ja turvaportit on loppu, mutta heh, harmaata tähtihaalaria oli yksi jäljellä justiin meidän koossa (74/80) ja turvaportteja lisäosineen iso kasa jäljellä.

Meille muutti toi ihana nojatuolikin viikonloppuna! Se jäi turhaksi mun äidin luona, joten kaappasin sen heti meille. Olin pitkään ihaillut sitä ja nyt vihdoinkin omistan sellaisen! Oonkin istunut siinä jatkuvalla syötöllä ja harjoitellut erilaisia virkkauksia. Mä oon nyt innostunut tosta virkkaamisesta ihan täysin ja teen sitä oikeastaan kokoajan. Se on jotenkin niin ihanaa kun voi tehdä jotain samalla kun puhuu vaikkapa puhelimeen. 
Saatiin myös mun äidiltä 6 kattovaloa ja meidän asunto on nyt ihanan kirkas!


Muuten vietettiinkin ihan tavallista viikonloppua. Meillä kävi aika paljon tuttuja kahvilla, mm. mun iskä vaimonsa kanssa. Ja ne toi meille yläkertaan turvaportin! Niin helpottavaa kun voi laskea Eevin nyt kummassakin kerroksessa lattialle turvallisin mielin, Kävin myös vähän shoppailemassa ja siivoilin kaappeja kotona. Söin myös kattilallisen riisipuuroa yksin, kun Eetu halusi syödä siskonmakkarasoppaa. YÖK! Sanoinkin sille että saa ihan itse kuoria pottunsa soppaan niin se päätti ostaa valmispussit rehuja.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *