Hae
Julia Erica

SAIT HAMPAANI SENKIN KEIJU

10 minuuttia kerkesin istua tänään hammaslääkärin penkissä, kun sainkin jo luvan lähtee kotiin. Se oli varmaan mun nopein hammaslääkäri reissu ikinä. Sinne jäi, mun inhottava ruma hammas, joka kuusi vuotta palveli mua huonosti. Se ei koskaan puhjennut kunnolla, aiheutti päänvaivaa vuosia ja loppupeleissä mureni ja kuoli mun suuhun (YÖK). Se poskihammas on nyt historiaa ja täytyy toivoa ettei mun hampaat ala kaatumaan, ettei tarvi lähteä implantti kaupoille. Mulla on myös yksi maitohammas samalla rivillä, joten joka tapauksessa joudun joskus turvautumaan implanttiin, mutten toivottavasti kahteen. Nyt vihdoinkin pystyn elämään normaalisti ilman kipua ja pelkoa. Ihanaa hengittää ja olla murehtimatta sitä hammasta. Huhhuh, on niin helpottunut olo. Nyt vielä kun saisin hoidettua nää loput hampaat kuntoon, yksityiselle ei vaan oo varaa mennä hoidattaan koko settiä ja kunnalle pääsen vuoden päästä. No, ei auta kun toivoa että hampaat on suussa vielä vuoden päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *