Hae
Julia Erica

TULKAA KAIKKI NYT LAULAMAAN..

Heh, mun päässä soi edelleen laulut ristiäisistä! Oli kyllä ihanat ja rennot kemut. Usein sitä saa olla tukka tiukalla nutturalla ja epämukavat vaatteet päällä, onneks ei tällä kertaa. Mukana oli paljon lapsia joten nekin toi eloa siihen jännittyneeseen tunnelmaan, mikä on aina tälläisessä tilaisuudessa. Eevi viihtyi yllättävän hyvin juhlissa eikä juuri vierastanut ketään. Päikkärit ennen juhlia oli vartin mittaiset, joten aika äkkiä Eeviä rupesi väsyttämään, mikä näkyi Äiti-haluun-sun-syliin-itkuna. Mutta joo, tollaisen mekon löysin Lindexiltä! Mun mielestä kaikinpuolin ihana ja sellainen mitä voidaan pitää kotona muuten vaan. Eevin mielestä röyhelö oli hassun tuntuinen mutta kuitenkin hyvän makuinen 😀 Juhlien jälkeen Eevi nukkui pienet päikkärit ja sit lähdettiinkin vielä rääppimään ylijääneitä eväitä. Viimeisestä kuvasta varmaan näkyy aikalailla Eevin väsymyksen määrä kun päästiin kotiin. Onneks sen suurempia kitinöitä ei tullut, vaan Eevi sammui kun saunalyhty sänkyyn päästyään. Ja Eetukin simahti, joten mulle jäi hyvin aikaa tulla kirjotteleen tänne! 😀

0 kommenttia

  1. The Realm of Maria kirjoitti:

    Ihana mekko! Rakastan kaikkia röyhelöjuttuja pikkuisilla <3

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Mäkin tykkään tosta hirveesti! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *