Hae
Julia Erica

ALLERGIAA JA RÖYHELÖMEKKOJA

Oon käyny tällä viikolla Eevin kanssa mun äitillä varmaan jokapäivä. Millon mitäkin on pitänyt viedä, tuoda tai hakea ja Eetukin on autellut remppahommissa siellä. Ihanaa kun saa vähän vaihtelua näihin niin tuttuihin maisemiin ja kaupatkin on niin erilaisia että niitä tulee kierreltyä ihan tohkeissaan jokapäivä. Tänään kävinkin Jyskissä pitkästä aikaa ja tuli sitä poikettua vaatekaupoillakin. Ostin Eeville muutaman vaatekappaleen ja itsellenin taas yhden paidan! 
Ollaan lauantaina taas menossa ristiäisiin ja mä oon ihan pulassa taas vaatetuksen kanssa. Muuten voisin vetää samat koltut päälle kun viimeksi mutta juhlavieraat on perjaatteessa samat kun viimeksi, joten täytyy keksiä jotain muuta. Eeville löysin vahingossa ihan täydellisen mekon mitä tulee varmasti pidettyä kotonakin sen päällä. 
Annoin muuten Eeville yksi ilta palan keitettyä kananmunaa ja seuraavana päivänä sillä nousi keskivartaloon järkyttävä ihottuma ja isoja paukamia. Eevi on maistanut munaa ennenkin muiden ruokien joukossa mutta ei yksistään. Eevi ei milläänlailla itse huomannut ihottumaa, vaan mä vaan kiljuin vieressä kun muistelin omia allergia-ihottumia muutama vuosi takaperin. Soitin neuvolaankin sydän syrjällään ja nyt ollaan ilman kananmunaa ainakin seuraava kuukausi ja koitetaan sitten kai taas uudestaan. Kuinka avuttomaksi sitä tunteekaan itsensä tollaisessa tilanteessa? 

Onko teillä muilla kokemuksia allergioista? Onko ne mennyt nopeasti ohi vai kestänyt vuosi kymmeniä?

0 kommenttia

  1. Henna-Mari kirjoitti:

    Mä olin vauvana käytännössä ihan kaikelle allerginen. Kun mulle kokkailtiin niin keittiö muistutti lähinnä sterilisoitua laboratoriota… allergiat alkoi n. Puolivuotiaana. Toivottavasti Eevi pääsee vähemmällä ja allergiat jää vain kananmunaan!

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Voin vaan kuvitella, meilläkin tehtiin kolmelle ipanalle eri ruuat aikanaan! Joo onneksi vielä ei oo muuta ilmaantunut ja toivottovasti ei ilmaannukkana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *