Hae
Julia Erica

MIKSI ME OLLAAN NIIN TÄYNNÄ VIHAA?

Mua on viimeaikoina vähän ahdistanut avata tietokone. Tai mennä puhelimella nettiin. Facebook on ollut yksi pahimmista pakoista. Oon jopa miettinyt sieltä eroamista. 
Tuntuu että netti on nyt täynnä vihaa ja ihan kaikkia kohtaan. Kaikki jakaa linkkejä millon raiskauksista ja surmista, Leikkauksista ja ahdistuksesta. On totta että tälläisiä asioita tapahtuu eikä niiltä tietenkään pidä sulkea silmiä, mutta mä oon nyt jotenkin niin täynnä näitä negatiivisia asioita. Ja kun se jäis edes näihin uutisiin. Lapset vaan kiukuttelee ja puolisot on suorastaan perseestä. Jouluvalot aiheuttaa migreeniä ja naapurin koiratkin ilmoittaa olemasta olostaan. On kylmä, pimeetä ja kurasta. Ja herranjumala, ootteko jo kuullut mitä jonkun koiran serkun omistajan siskon pojan tyttöystäväkin teki?
Kaikesta pitää puhua vaan pahaa ja muiden asioita täytyy vatvoa jatkuvasti. Jos erehtyy kehumaan jotain asiaa tai ihmistä täytyy jonkun näppärän tulla heti lyttäämään sekin. Mä oon vaan niin täynnä tätä jatkuvaa vihaamista ja vihan lietsontaa. Eikö ihmiset voisi keskittyä hyviin asioihin ja nostaa niistä yhtä kovaa meteliä? Oon huomannut että muhun alkaa tarttumaan tää vihaaminen ja kiukkuaminen, joten oon tarkoituksella yrittänyt olla vähemmän netissä tai puhua vähemmän ihmisten kanssa, jotka jakaa negatiivista energiaa.
Heh, olin tulossa tänne päivittään meidän viimeaikaisia puuhia, mutta menin avaamaan facebookin toiselle välilehdelle ja ensimmäiset 10 asiaa oli pelkkää valitusta, joten oli pakko avautua! Jokatapauksessa me ollaan tehty mun Äidin muuttoa nyt viikonpäivät ja siellä alkaa oleenkin kaikki valmista. Ollaan myös nautittu näistä ihanista keleistä ja tänään saatiin jopa suhteellisen lämmin päivä! Tosin mä pidän viileistäkin ilmoista, ihanan piristävää sellanen pieni kirpeys ulkoilmassa. Oon myös kokeillut ensimmäistä kertaa ikinä rahkalettuja, ja ne oli kyllä ihan taivaallisia. Siivottiin myös meidän kämppä vähän perusteellisemmin ja ahdettiin meidän täysi häkkivarasto vielä enemmän täydeksi. 
Ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *