Hae
Julia Erica

OON TULLUT VANHAKSI

Heh, en mä oikeesti oo noin nuutuneen näkönen (ainakaan toivottavasti :-D). Mulla on hiton kylmä tossa kuvassa ja mua huippas vielä kaiken kukkuraks. Kyllä mä oon vähän väsynytkin ollut viimepäivinä, mikä on näkynyt täällä blogissakin hiljaisuutena. Onneks mulla tulee vaan tälläsiä väsymyskausia, jotka kestää maksimissaan muutaman päivän. Eikä Eevi siis valvota mua, mä en vaan oo saanut ajoissa unta.
Mä otin eilen illaksi hatkat perhe-elämästä ja lähdin mun kaverin kanssa juhlimaan Tampereelle. Lyötiin viisaat päämme yhteen ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen kera alkoholin. Musta on vaan tullut niin mukavuudenhaluinen että ei paljon drinksut maistunu ja keskityinkin enemmän juoruamiseen kun siihen pämppäämiseen. Aamulla kuitenkin kropassa tuntui se vähäinenkin nautittu alkoholi ja kolmen tunnin yöunet. Vaikka kiva ilta olikin niin jäi vähän sellanen fiilis että miksi sitä pitää edes alkoholia nauttia kun ei se vaan oo niin kivaa enään, verrattuna siihen mitä se oli vaikka kolme vuotta sitten. Seuraavan kerran kun lähden viihteelle täytyy olla jotain extrasuperhyper hienoo tekemistä ettei jää fiilistä että tänkö takia otin ”vapaata”. 

0 kommenttia

  1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Heeii, no et ole kyllä ainakaan vanhaksi vielä tullut 😀 😀 Kiva että pääsit vähän tuuleentumaan 🙂

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Haha, en ehkä vanhaksi, mutta jonkinlainen aikuistuminen tässä on tapahtunut 😀 ! Oli kyllä ihan kiva käydä, vaikka kotiin paluu olikin se illan kohokohta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *