Hae
Julia Erica

OPERAATIO RUOKAPÖYTÄ

Sillon kun ostettiin Facebook-kirpparilta uusi pöytä, olin jo päättänyt että se joko maalataan tai fixataan. Siinä oli päällä muutama naarmu ja en alunperin tykännyt sen väristä ollenkaan. Toissa iltana päätinkin kaivaa fixit kaapista ja ruveta tuunaileen sitä.. Aikaa meni varmaan kuusi tuntia, mutta siinä välissä leikin Eevin kanssa, nukutin sen yöunille, söin ja syötin Eeviä, lenkitin koiran ja niin pois päin. Toi valkoinen fixi oli niin ohutta, että se menee ryppyyn vähän liiankin helposti, ja aina kun tuli ryppy ja piti korjata, niin fixi vaan venyi ja paukkui, eikä ironnut pinnasta ollenkaan. Hermothan mulla meni monet kerrat, mutta onneksi en luovuttanut. Olin päättänyt että teen sen loppuun ennen nukkumaan menoa ja niinhän mä teinkin. Ensimmäinen kuva on otettu ennen. Tuolit oon maalaamassa valkoiseksi ihan lähipäivinä.

0 kommenttia

  1. Henni M kirjoitti:

    Vitsit miten kivannäkönen!!<3 mistä toi harmahtava dcfix on? 🙂

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Mäkin tykkään! Se on Bauhaussista sitä Harmaa Tammi fixiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *