Hae
Julia Erica

EI IHAN STOCKHOLM

Tilasin viikonloppuna Kärkkäiseltä kaksi tälläistä mattoa. Oletin että Sikapäivien takia mattojen lähetys viivästyy ja ne tulisivat vasta ensiviikolla paikalliseen matkahuoltoon, mutta tänään jo aamusta mulle tuli viesti että ne on haettavissa. Kärsimättömästi odotin että Eetu tulee töistä kotiin ja tuo matot samalla meille. Paketista kuoriutui mitä täydellisimmät matot, eikä ne todellakaan ollut hinnalla pilattuja. Toinen jää olohuoneeseen ja toinen menee Eevin huoneeseen. Valitsin mitatkin paniikissa ja kiireellä, kun pelkäsin että ostoskori on tyhjä kassalle mentäessä. Onneks mun veikkaukset osui oikeaan ja matot on täydellisen kokoisiakin. Ainoa miinus on matoissa on erikoinen haju. Vähän sellainen kellarimainen? Nyt se on hellittänyt eikä haise enään voimakkaasti. Ajattelin kuitenkin laittaa Kärkkäiselle kyselyä asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *