Hae
Julia Erica

KAHDEN KESKISTÄ AIKAA

Vietiin eilen Eevi hoitoon muutamaksi tunniksi ja vietettiin ihan kaksin aikaa. Katsottiin elokuvaa kynttilän valossa ja tehtiin hyvää ruokaa. NOT. Puettiin lämpimästi päälle ja lähdettiin ajelemaan kohti Vesilahtea. Mulla roikkui kamera olalla ja Eetulla pyssy. Vaikka mä en oo mikään metsästäjä-tyyppi, niin oli kyllä kiva reissu. Seuraavan kerran kun mennään tiedän kyllä pukea lämpimämmin päälle ja ostaa taas uuden termospullon mukaan. Ehkä uudet tumputkin ois ihan hyvät. Niinjoo, ja kengät. Mulla oli mun äitipuolen kolme kokoa liian isot kengät jalassa.

Oltaishan me mun mielestä voitu viettää ”vapaa”-iltaa erilaillakin, mutta oli kiva päästä vähän perehtyyn siihen mitä tuo ukko duunailee illat. Vaikka meidän saalis ei ollutkaan mikään suuri, niin oli kaikinpuolin kiva reissu. Aijon ehdottomasti lähtee mukaan tulevaisuudessakin, mutta niinkun yllä sanoin, lämpimämmällä varustuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *