Hae
Julia Erica

KUN MUTSILLA EI OO MUUTAKUN AIKAA..

Tänne blogiin päätyy ehkä 1/10 kuvista mitä otan. Eevistä tulee otettua kymmeniä samanlaisia kuvia, koska se heiluu ja hössöttää niin paljon, että on vaikea saada siitä tärähtämätön kuva. Mielummin lisään tänne kuvan, jossa taustana toimii meidän matto, kun vaihtoehtoisesti meidän pyykkiteline jossa kuivuu meidän alusvaatteet. Mutta koskaan en kuitenkaan siivoa sitä varten että oon ottamassa blogiin kuvia, korkeintaan siirrään Eetun likaiset työhousut pois taustalta. Haluan pitää tätä blogia sellaisena hyvänmielen-paikkana, johon lisään omasta mielestä kivoja kuvia. En halua katsoa vuoden päästä näitä kuvia ja miettiä kuinka sotkuista meillä oli, vaan haluan huomata siitä kuvasta jotain muuta. Jollain tapaa haluan kuitenkin tuoda tänne blogiinkin sitä meininkiä mitä meillä kotona välillä on. Niimpä päätinkin ruveta pitämään juttusarjaa nimeltä Blogi vs Todellisuus!

Aiheet heittelevät laidasta laitaan, sotkua, epäonnistuneita kuvia ja kaikkea mitä en peruspostauksiin halua laittaa! Miltä kuullostaa? Mä oon ainakin ihan innoissani!

0 kommenttia

  1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Kuulostaa kivalta 😀

  2. Henni M kirjoitti:

    Hyvältä kuulostaa!!! Muutenkin rakastuin sun blogiin ihan ensisilmäyksellä, kahlasin kaikki postaukset läpi ja päätin että jään ehottomasti seuraamaan! Huippu blogi, kaunis sä ja suloinen tytsy <3

  3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Kiva kuulla ja kiitos samoin! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *