Hae
Julia Erica

PASKA PÄIVÄ

Tänään oli oikeesti paska päivä. Päätä särki se sisällä valittaminen, ja ulkoileen ei viittinyt lähtee Eevin kanssa kun vettä satoi (lue: tekosyy). Ajatuskin koiran ulkoiluttamisesta nosti ärsytyskäyrät korkeelle. Tottakai kuitenkin lähdin sitä viemään, nappasin kameran mukaan kaveriks, jos se helpottais oloa. Lenkkeillessä tajusin että purkaneeni omaa saamattomuuttani ja väsymystäni koiraan. Tiedättehän se fiiliksen kun oot innoissas jostain asiasta niin paljon ettet pysy enään housuissasi, ja joku siinä vieressä vinkuu kuinka kaikki paskaa ja vituttaa. Se negatiivinen fiilis tarttuu ja päivä menee pilalle. Kyllä Nipsua varmaan ärsytti mun kiukuttelu, kun sen päivän kohokohta on menossa ja mä vaan potkin kiviä ja valitan. Sain kuitenkin jonkun ahaa elämyksen, ja tajusin taas sen tutun homman: Ei se valitus auta, pahentaa vaan. Niimpä vaihdoin vaihdetta, lenkistä tulikin kiva kuvaushetki koiran kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *