Hae
Julia Erica

KUVANKÄSITTELY

Mä en todellakaan osaa käsitellä kuvia. Aina kun muokkaan kuvaa säädän siitä kirkkautta, kontrastia, saatan vähän rajata ja siinä se. Oon viimeiset 6 vuotta käyttänyt Picasaa, mutta nyt on alkanut tuntuun siltä että kaipaan vähän muutakin. Mulla oli käytössä PhotoScape vähän aikaa, ja olin siihen tosi tyytyväinen. En vaan osannut käyttää sitäkään kunnolla.
Eilen sain jonkun ihme villityksen että pakko kokeilla Lightroomia. Latasin sen kuukauden ilmaisversion tietokoneelleni ja kokeilin sitä. Se oli ihan mieletön. En siis osaa käyttää sitä kunnolla ja hommasta tekee hiton monimutkaista kun en osaa ollenkaan englantia. Tai ainakaan kuvankäsittely-englantia. Kokeilin vaan kaikkee ja painelin nappeja ja vetelin vipuja. Tämmösiä näistä kuvista sit tuli. Vaatii kyllä viellä hurjasti harjoitusta, mutta nyt ainakin tiedän että millä jatkan harjoittelua. Näiden kuvien muokkaukseen meni noin kymmenen minuuttia. Sit mulla meni 25 minuuttia siihen että mietin miten kuva tallennetaan…

0 kommenttia

  1. Henna-Mari kirjoitti:

    Minkä rotuinen tuo teidän vuffe on? Muistuttaa meidän Perryä 😉

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Sekarotuinen! Chihuahuaa ja paria muutakin rotua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *