Hae
Julia Erica

MUTSIN SYDÄN TEKI VOLTIN VIIMEVIIKOLLA

Pakko myöntää, että oli noihin masukuviin toinenkin syy..
Viimeviikolla istuskelin sohvalla, kun yhtäkkiä käsi nytkähti. Tunsin kun joku potkaisi mua sisältäpäin. Se oli ihan selkeä potku ja käsi heilahti sen seurauksena. Mulle iski kamala paniikki, että miten oon ollut niin tyhmä etten oo huomannut olevani raskaana. Kaivoin doplerin laatikosta ja laskin mielessäni millä raskausviikolla mun pitäisi olla, että potku tuntuu niin ylhäällä ja niin selvästi. Varmaan raskausviikolla 25. Toruin ääneen itseäni että miksen ole huomannut mitään merkkejä aijemmin, ja tämänhän takia mun kuukautiset ei oo alkaneet. Miksen ole rauhottunut paikalleen ja kuunnellut omaa oloani? Sydän hyppäsi vielä korkeammalle kurkkuun kun sydänäänet löytyi. Puin Eeville pikaisesti ulkovaatteet päälle ja lähdin juoksemaan lähikauppaan. Ostin testin ja juoksin takaisin kotiin. 
Testi oli negatiivinen ja sydänäänetkin paljastui omiksi. Vauva olikin mitä luultavimminkin ilmavaiva tai muu vastaava. Kaivelin vanhoja kuvia vertailuksi miltä vatsani näyttää nyt ja miltä alkuraskaudessa. Ei mitään yhteistä. Onko nää nyt niitä haamupotkuja? 
Onko haamupotkut aiheuttanut teille ylimääräisiä sydämen tykytyksiä?

0 kommenttia

 1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

  Hih 😀 Kyllä jotain haamupotkuja on joskus ollut, ja ehkä hetkellisesti on saattanut syke noustakkin 😀

 2. Anonyymi kirjoitti:

  On 😀 mutta näkyisikö rv 25 raskaus vielä testissä? Kun loppua kohden hormonit kai tasaantuvat niin että näkyy vain verikokeella?

 3. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Ne on kyllä niin kamalia pelästyttäjiä! Mutta silti ihania samalla, kun ne tuo mieleen raskausajan <3

 4. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Niin, en osaa kyllä sanoa! 😀

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Hih mullaki oli yhteen aikaan ja usein 😀 se on kyllä pelottavan hämäävää :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *