Hae
Julia Erica

HELLO!

Täällä mä olen taas!
Mulla on ollut hulinaa täynnä koko tää viikko, ja nyt vihdoinkin sain avattua läppärin.
Maanantaina herättiin Eevin kanssa ennen seitsemää ja lähdettiin kipinkapin mun isälle. Eevi oli siellä hoidossa sen aikaa kun mä kävin hammaslääkärissä. Sain sen esilääkkeen ensimmäistä kertaa elämäni aikana, ja se teki mun hammaslääkärikäynnistä miellyttävän. Miksköhän mulle ei oo tarjottu sitä koskaan aijemmin, kun oon saanu paniikkikohtauksia penkillä ja itkenyt hysteerisesti odotusaulassa ja mulla on sitä paniikkihäiriötaustaakin? Kävin siis näyttämässä yhtä murentuvaa hammasta, joka sai tuomiokseen poiston. Me korjattiin sitten yksi toinen hammas, joka ei oikeasti tuntunut miltään esilääkkeen ja puudutuksen jälkeen. Kun olin lähdössä hammaslääkäristä, hammaslääkäri huikkasi vielä 24h imetyskiellon.
Pääsin iskälle takaisin ja hetken siellä oltua huomasin etten kunnolla muista mitä olin esimerkiksi puhunut, kerroin toistamiseen käynnistä ja varmistelin oonko maininnut jo asiasta. Nopeasti se meni ohi kuitenkin. Heti kun pääsin kotiin mun isäpuoli toi niiden koiran meille hoitoon. Tarkoituksena oli että Täplä on tällä viikolla kaikki päivät meillä, mutta Nipsulla alkoikin sopivasti juoksut, ja Täplä ei sitten enään tänään tullut hoitoon. Oli meillä kuitenkin kolmen päivän hulinat täällä, enkä kerennyt oikeastaan mitään tekemään.
Ensin ajattelin imetyskiellosta, että helpponakki. Pumppaan maidon vaan lavuaarista alas, ja sillä siisti. Kyllä, mullehan tää olikin helppohomma, toisin kun Eeville. Jo päikkäreille meno oli super vaikeeta ilman maitoa, joten Eetu nukutti Eevin sitteriin nukkumaan. Se ei siis suostunut nukahtamaan mihinkään muuhun. Mä olin sillä välin kaupoilla, ja onneksi olinkin, kun Eevi ei varmaan ois suostunut nukkumaan muuten ollenkaan. Ilta kotona olikin yhtä tuskaa, kun en voinut ottaa Eeviä syliin ollenkaan. Aina jos yritin, niin Eevi rupesi kaivamaan mun paitaa ja hamuaan maitoa. Eetu nukutti Eevin sitten yöunillekkin, kera itkun ja huudon. Huhhuh mikä helpotus oli aamulla herätessä, kun kello oli yli yhdeksän aamulla, ja tiesi että sai imettää välittömästi.
Tiistai ja keskiviikko meni hyvin koirapainotteisesti, ja keskiviikko iltana pääsin käymään Ideaparkin tasauspäivillä. Muutaman kylpylelun löysin Eeville ja Tigeristä perus krääsää. Ja itselleni housut! Mä yritän nyt uusia mun vaatekaappia. Viime syksy ja talvi meni raskaus vaatteissa, eli melkein kaikki vaatteet ovat ainakin 2 vuotta vanhoja. Ja siinä kahdessa vuodessa on tapahtunut niin paljon, etten haluakkaan enään pukea päälleni teiniajan huppareita tai vastaavaa.
Tänään ollaankin oltu kotona vaan kauppareissuja lukuunottamatta. Oon siivoillut mun vaatekaappeja ja heittänyt aika rankalla kädellä vaatteita kiertoon. Huomenna urakka jatkuu ja hyökkään myös Eevin vaatekaapin kimppuun!
 Kuvat on sovituskuvia piposta, jota mun ei todellakaan pitänyt ostaa.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *