Hae
Julia Erica

PERINTEINEN VIIKONLOPPU PLÄJÄYS


Viikonloppu meni taas hujauksessa. Miks ihmeessä mäkin aina odotan sitä kun kuuta nousevaa,
kun meininki ei juurikaan poikkee tavallisesta. Tosin, onhan Eetu viikonloppuisin enemmän kotona. Me käytiin puistoilemassa muutamaan otteeseen, kahviteltiin kavereiden kanssa ja oikeeastaan himaltiin vaan. Eetu kävi metsästämässä aamuisin kun me vielä nukuttiin. Huomenna taas palataan tavalliseen arkeen. 
Huomenna mulla onkin aamulla hammaslääkäri. Oon vältelly sinne menoa vuosia, joten tuomio on varmaan sen mukanen. Mä en vaan oo uskaltanut soittaa aikaa sinne. Mun entinen hammaslääkäri oli niin kamala, että se aiheutti mulle kunnon pelon. Mun on tehnyt mieli monta viikkoo jo perua toi aika, mutta parempi nyt vaan mennä sinne. Saan onneksi esilääkityksen, joten luultavasti oon  niin sekasin.etten tajua pelätä. Ja kun sairastan paniikkihäiriötä, niin ehkä ihan hyväkin että on lääke otettuna. Toivottavasti koko päivä ei mene sekoillessa ja väsyneenä. 
Meille muuten saapui tänään jo uusi ruokapöytä! Yleensä en oo näin hätähousu, mutta tällä kertaa olin. Oon pitkään tsekannu muutaman kerran päivässä FB-kirpparit josko sinne ois ilmestynyt uutta ruokapöytää/ruokailuryhmää myyntiin. Sillon tällön on tullutkin, mutta useimmiten ne on ollut kuuden hengen pöytiä, tai sitten sellasia mitkä ei oo mun makuun. Kaupoissa on aina tarjouksessa just ne kuuden hengen pöydät, jotka meille ei yksinkertaisesti mahdu. Tänään vihdoinkin kirpparille oli ilmestynyt täydellisen kokoinen ruokapöytä neljälle! Mä laitoin heti viestiä sille myyjälle ja Eetu kävi sen sitten äkkiä hakemassa. Tarkoituksena ois maalata ja fixata sitä mahdollisimman pian. 
Katsotaan jos mä pääsen huomenna könyään tänne blogin puolelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *