Hae
Julia Erica

+/-

MIINUKSET

 • Sukkapyykki. Mulla on pakkomielle siihen että sukkien on oltava kuivumassa pareittain. Yksittäiset sukat saa mut näkemään punaista. Ja miksi Eetulla on pelkkiä mustia sukkia joissa jokaisessa on pieni erilainen logo piilossa? Kyllä se aina sanoo ettei mun tarvi niitä järjestää, mutta en saa mielenrauhaa ennenkun oon löytänyt jokaiselle sukalle parin.
 • Pitkät päivät painaa välillä. Tai suurimmaksi osaksi mua harmittaa ainoastaan se että en saa asioita valmiiksi. Kun aloitan imuroinnin niin melkein joka kerta imuri jää lojumaan lattialle odottamaan koska jatkan operaatiota, kun Eevi tarvitsee mua kesken siivouksen.
 • Syksy ja pimeys tekee mut hirveen väsyneeks. Onneks toistaseks on ollut aurinkoista, ja kyllähän ulkoilu piristää kummasti. Muuten pimeys ei haittaa mua ollenkaan.
 • Mun vanheimpainvapaa alkaa ollu loppusuoralla. Mun mielestä Eevi on aivan liian pieni päiväkotiin, eikä se sinne ole menossakaan. Aijon hakea töitä, mutta sillain ettei tarvitse hakea Eeville hoitopaikkaa.
 • Meidän keittiön ruokapöytä ei sovi meidän keittiön malliin mitenkään. Se on siis pyöreä ja tarvitsee tilaa, mitä meidän keittiössä ei ole. Oon päättänyt nyt että seuraavan kuukauden aikana meille tulee uusi ruokapöytä.
 • Meidän asunnon lamputtomuus. Muutettiin tänne neljä päivää synnytyksen jälkeen, eikä sillon tullut mietittyä kattolamppuja. Nyt syksyn tullen oonkin vasta hoksannu ettei meillä oo yläkerrassa yhtään kattolamppua. Eikä olohuoneessa. Keittiössä on sellanen eteislamppu eikä eteisessä oo mitään. Olohuoneen ja keittiön välissä on kyllä kattokruunu?  

PLUSSAT

 • Syksy ja pimenevät illat. Ihanaa. Pian saankin hakea häkkivarastosta joulukoristeet tai ainakin jouluvalot. Viimeks mä sanoin että mulla ei oo lempi vuodenaikaa mutta ehkä onkin, just tää syksy. Tai sit vaan innostun vuodenajan vaihtuessa niin paljon että luulen että kaikki mun lemppareita.
 • Eevin liikkuminen. Mielummin juoksen sen perässä estämässä sitä syömästä koiran raksuja kun pidän paikallaan sille sirkusta ja autan sitä koko ajan kun se on jumissa tai maisemat ei vaihdu.
 • Housuvaipat. Eetu kiroo niitä joka päivä, mutta mä taas oon ihan liekeissä niistä. Eevi pyörii koko ajan johonkin suuntaan ja teippivaippojen kanssa taistelu ois liian vaikeeta. Ostin siis vahingossa housuvaippoja mutta sille tielle nyt jäätiin.
 • Metsästys. Vaikka muutamana iltana on tullut fiilis että missä hitossa se mies menee kun mä tarvisin sitä just nyt, niin ainakin meillä syödään hyvää ruokaa joka päivä. Ennen mä en tykkänyt esimerkiksi sorsasta ollenkaan mutta Eetulle sitä myöntämättä oon alkanut pikkuhiljaa dikkaan siitä.
 • Niin se joulu ja joululahjat. Odotan niin innolla. Musta on ihanaa käydä ostaan/tehdä porukalle joululahjoja. Mä oon aina ollut jouluhullu enkä muuksi muutu. Oon kirjottanut yhteen vihkoon kaikkia ihania joululeikkejä ja joulutekemistä Eeville tulevaisuuden varalle. Mulla on joululaulu-levykin jo pöytälaatikossa odottamassa Eetun lupaa niiden kuunteluun. 😀
 • Mun ystävä synnytti just ihanan pienen vauvan, joka nostattaa mun vauvakuumeen korviin. En tiedä onko tää nyt hyvä vai huono juttu.
 • TV! Nyt syksyllä alkaa liian monta hyvää ohjelmaa. Roba, Posse, Poliisit kotihälytys, Martina ja hengenpelastajat (:-D) ja vaikka mitä. Salkkaritkin palas vihdoin ruutuun kesätauon jälkeen. 
 • Vaunut! Mä niin rakastan noita. Kääntyvät pyörät helpottaa kaupassa käyntiä huomattavasti ja muutenkin tykkään niistä ihan hirveesti.
 • Vaatteet! Viimesyksynä ja talvena olin raskaana, joten mulla oli muutama vaate mitä sillon käytin. Nyt on ihanaa kun on paljon enemmän vaihtoehtoja mitä pukea. Ja musta on ihanaa kun saan pukea Eevillekkin jotain muuta kun shortsipukuja.
 • Harry Potterit! Mä katon ne kaikki joka syksy ja talvi. Ne on sellasia talvielokuvia mulle. Rakastan niitä ylikaiken, vaikken yleensä pidä tollasista elokuvista. Sain mun veljeltä ne kaikki valmistujaislahjaksi, joten Potter maratooneja luvassa.

0 kommenttia

 1. Nelli / Kochanie kirjoitti:

  Toi sukkajuttu!!! I feel you… 😀

 2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Niin raivostuttavaa!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *