Hae
Julia Erica

SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU

Sininen norsu ja samettikarhu
ruusumetsässä vaeltaa.
Kysyvät eilen syntynyttä,
vartovat pientä kulkijaa.

Nukkukaa nallet ja nukkukaa norsut,
lapseni unoseen saatelkaa.
Kohtahan aivan hän unilaivan
jo jättää, ja käy kohti maailmaa.

-Kaarina Helakisa-

MIKÄ IHMEEN SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU?

On ainakin hiton pitkä nimi blogille, jos ei muuta. Kun sain päähän piston avata blogin, ainoo ongelma oli nimi. En halunnut mitään perinteistä Julia’s Diary tai Life of Julia (ei millään pahalla ketään kohtaan). Halusin vähän erilaisen nimen joka kuullostaisi siltä että se liittyy jollain tapaa lapsiin. Ynnäilin monta päivää tätä nimiasiaa ja välillä unohdin koko hommankin. Kerran kuuntelin mun Isän bändin lastenlevyä spotifyssa ja tää kappale jäi soimaan mun päähän. Mua itketti kuunnella tätä biisiä, kun sen laulaa isän edesmennyt parasystävä. Kun muutaman päivän olin ajatellut tätä biisiä ja hoilannut sitä Eeville, keksin siitä nimen blogille. Rakas laulu, rakkaan ihmisen laulamana. 
MIKSI BLOGI?

Toinen kysymys mitä multa on paljon tutut kysynyt.
Mä oon aina rakastanut kuvaamista. Tai siis oikeestaan oon aina tykännyt katsella vanhoja kuvia ja muistella mitä millonkin on tapahtunut. Oon säilyttänyt kaikki kuvat vuodelta 2007 asti koneella. Tai muutamalla koneella. Oon myös säilyttänyt mm. mun irc-galleria tunnukset vaan siks että voin käydä naureskelemassa mun vanhoille kuville. 
Kun Eevi syntyi niin mun muistikortit ja puhelin meni tukkoon valokuvista. Otin kuvia kaikesta ja halusin kuvata mahdollisimman paljon. Mulle oli moni sanonut että kannattaa ottaa tosi paljon kuvia vauvavuotena, koska se menee ihan jossain huurussa ohi. Mulla ei ookkaan oikein mitä muistikuvia ensimmäisiltä viikoilta, paitsi kun katon valokuvia niin muistan erilaisia asioita. Haluan myös kirjottaa ylös tapahtumia ja meidän tekemisiä, että niitä voi muistella myöhemminkin. 
Mä yritän pitää mun facebook-profiilin ja instagramin kurissa, etten spämmää ainoastaan vauvajuttuja. (Ootte varmaan myös huomannut että oon epäonnistunut siinä aika loistavasti). Jos lisäisin joka päivä noin 5 kuvaa instagramiin Eevin vaatteista ja samoten facebookkiin, niin olisin varmaan monien estolistalla jo. Siispä päätin pistää blogin pystyyn, että voin tänne laittaa kuvia ja kirjottaa meidän päivistä. Moni tuttu onkin sanonut että kiva kun kirjotan blogia nykyään, on hauska seurata meidän elämää muutenkin kun viestittelemällä.

0 kommenttia

  1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Ihana tarina blogin nimen takana <3

  2. Nelli / Kochanie kirjoitti:

    Tosi kiva nimi mun mielestä ja Ihana kun on tuollainen tarina sen takana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *