Hae
Julia Erica

PÄIVÄ KUVINA

Heräiltiin yhdeksän aikaan Eevin kanssa. Tää menee niin että Eevi herättää mut ihan pirsakkana, ja mä etsin mun järkeä ja silmiä sängyssä sen jälkeen ainakin vartin. Onneks mulla aikaa siihen, kun neiti hörppii aamumaidot naamariin ja ihmettelee äidin pörröstä tukkaa. Kipitetään alakertaan ja napautan kahvinkeittimen päälle. Kahvi on aina ladattuna valmiiksi, ettei mun tarvi unenpöppörössä pohtia montako vettä ja montako poroja. Ja onhan se ihan ylitsepääsemättömän raskasta vielä kaataa vesi keittimeen ja porot suodattimeen. Oon jos keittänyt pelkän veden, tai laittanut keittimen päälle ja unohtanut sen veden, joten näin on paras.

Leikittiin olohuoneen lattialla ja ihmeteltiin meidän hassua sohvatyynyä, jonka löysin häkkivarastosta. Eevin mielestä toi tyyny on niin hieno ja ennen kaikkea hauska. Aina sitä naurattaa katsoa tota.
 Syötiin aamupalaa ja mä meikkailin siinä samalla. Tai siis meikkailin ja närkin aamupalaa samalla. 😀 No tulipahan syötyä kuitenkin. Mun kaveri saapui lapsensa kanssa meille kahville ja siinä vierähtikin aikaa taas. 
Vieraat lähtivät ja me taas vähän leikittiin ja syötiin. Jätettiin alkakerta räjähdyspisteeseen ja mentiin ylös. Mä pesin meidän suihkussa muutaman maton ja toivoin että Eevi nukahtais samallalailla päikkäreille kun eilenkin. 😀 Eli siis kiltisti omaan sänkyyn ihan itse. Hahah, toiveajattelua. Kyllä mä sen arvasinkin, ei oo kahta samanlaista päivää pienen lapsen äitinä! Kaiken sen kierimisen ja pyörimisen päätteeks just kun Eevi oli nukahtamassa, mun puhelin pärähti soimaan täysillä ja Eevin hermot meni samantien. Sain kuitenkin sen nukkumaan maidolla ja sylillä meidän sänkyyn,
The Raskaantyön raataja, jota myös Isiksi meillä päin kutsutaan, saapui vihdoin töistä kotiin. Normaalisti tähän aikaan oisin tehnyt päiväruuan, mutta päätinkin laiskotella ja meillä syötiinkin mustaamakkaraa. Mulla oli siitäkin valokuva, mutta voitte varmaan kuvitella miltä se näytti. Jätin siis sen kuvan pois. Äkkiä se Eetu taas sohvalle nukahti, vaikka väitti kivenkovaan ettei väsytä, eikä todellakaan aio nukkua päikkäreitä. Mä sain siis viettää kahvihetken ihan itsekseni Elloksen kuvaston kanssa! Hetken istumisen jälkeen tulin yläkertaan pesemään pyykkiä ja putsaan pölyjä. Toi Kiillon mangon tuoksuinen pesuaine on niin taivaallisen tuoksusta, että oon ihan koukussa tähän siivoukseen!
Ilmeestä varmaan näkee, että Eevi oli ihan pihalla just herättyään. Köllöteltiin jonkin aikaa yläkerrassa kunnes tultiin alas herättämään isi. Melkein heti lähdettiin kuitenkin ruokakauppaan.
Tultiin kaupoilta kotiin ja rupesin samantien tekemään itselleni lämppäreitä. En kuitenkaan jaksanut odottaa uunin lämpenemistä joten heitinkin leivät vaan voileipägrilliin. Mun äiti tuli käymään meillä vielä pikavisiitillä. Katsottiin hetki telkkaria, kunnes lähdettiin ylös nukkumaan. Tai siis Eetu ja Eevi nukkuu, ja mä vietän omaa-aikaa tietokoneella täydessä hiljaisuudessa. Tää menee aina näin, kun saan koko talon nukkumaan, avaan läppärin ja tuun hetkeks koneelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *