Hae
Julia Erica

EEVIN HUONETTA

Eipä siellä ollut enempää vielä kuvattavaa. Eevin huoneessa on tällähetkellä lipasto, sänky, taulu, matto ja rojua. Eevin huone oli ennen meidän ”kodinhoitohuone”, eli siellä kuivattiin pyykit, vaihdettiin vaipat sillon alkuun, sinne tuotiin kaikki ylimääräinen tavara ja olihan se mun vaatehuonekkin joskus (siis mun puhtaat vaatteet oli hujan hajan siellä). Mä päätin muutama viikko sitten että nyt saa riittää kaaos, tyttö muuttaa omaan huoneeseen. Niinkun aijemmin jo selostin, mä löysin sieltä facebook-kirpparilta yhden raportin Marimekon Kulkue-kangasta. Eetu väsäsi siitä mulle taulun ja laittoi sen seinään kiinni.

Pitkään mietin millä peittäisin Eevin ikkunaseinässä olevat järkyttävät jäljet. Ilmeisesti edellinen asukas on poistanut seinästä hyllyjä, verhotangot ja jotain muutakin, koska se oli täynnä epämääräisesti paikattuja reikiä. Muistin että mulla on rulla mustaa D-C-fixiä kaapissa, ja ei muuta kun tuumasta toimeen. Mun piti alunperin tehdä pystysuunnassa raitoja, mutta ne ei olisi osunut kohdilleen kaikkien paikkausten kohdalta, joten raidat sai vaihtua palloihin. Yritin laittaa suhteellisen symmetrisesti pallot, silti peittäen ne jäljet. Tykkään ihan hirmusesti tosta seinästä noin!

D-C-fixiä jäi reilusti yli pallojen  jälkeen, joten askartelin Eevin lipastoon kolmioita. Ja sitä jäi siltikin yli! Värimaailma on aika selvä, punaista keltasta, mustaa ja valkoista, ehkä vähän harmaatakin. Nyt enään ynnäilen että minkälaiset verhot? Luultavasti haluaisin kapan, mutta täytyy vielä vähän suunnitella.

0 kommenttia

  1. Emma kirjoitti:

    ihana! 🙂

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Kiitos! Tykkään itekkin hirveesti, kun sais vaan valmiiksi vielä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *