Hae
Julia Erica

VIERAITA OLEMATTOMALLA VAROITUSAJALLA

Tiedättekö sen tunteen kun vauva on juuri syntynyt ja ihailijoita sataa ovista ja ikkunoista? Mua ei haitannut pätkääkään että meillä kävi väkeä tosi paljon, ainoo mikä jäi harmittamaan oli kun puolitutut ilmoitti puolen tunnin varoitusajalla tulevansa kahville. Perheenjäsenille ja kavereille oli helppo sanoa että täällä on vähän kaaosta, tuo pullat tullessa jos sellasta haluat kahvin kanssa syödä. Puolitutuille en kehdannut näin sanoa, vaan siivosin hikipäässä ja paistoin pakastepullaa minkä kerkesin. Jos olisin sillon muistanut tämän olemassa olon, olisi sitä tullut käytettyä viikoittain. Nimittäin valmis croisanttitaikina!
Ainoat mitä tarvitset, on kuvassa oleva purkki taikinaa ja yksi kananmuna. Muutaman kerran oon unohtanut koko kananmunan, eli sekään ei ole pakollinen. 
Paketin kyljessä on selkeä ohje, mitä pitää tehdä. Revi paketti auki ohjeiden mukaan. Rullaa taikina auki ja leikkaa siivut katkoviivoja pitkin. Täytteeksi sopii vaikka kinkku ja juusto, tai mikä vaan, mitä nyt kaapista löytyy. Ilman täytettäkin croisantit on todella hyviä. Sitten vaan croisantit rullalle ja uuniin! Noin 10 minuutin kuluttua ne ovat valmiita.
Nää mun croisantit on vähän karun näköisiä, kun aamulla väsäilin nää yhdellä kädellä. 
Joskus vuosia sitten varmaan äiti oli ostanut tälläsen taikinarullan meille, että voidaan tehdä näitä välipalaksi. Sillon rakastuin tähän täysin, mutta jostain syystä se unohtui. Nyt muutama viikko sitten näin S-marketin kylmähyllyllä tälläisen purkin taas ensimmäistä kertaa yli vuoteen, ja ostin meille heti monta purkkia tätä. Näistä tuli osa meidän vakkari-aamupalaa näin viikonloppuisin.

0 kommenttia

  1. Nadja/ Napsahduksia kirjoitti:

    Hei nää on tosi kätsyjä 😉 Meilläkin ollut "pelastuksena" 😀

  2. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

    Nimenomaan, pelastuksena! 😀 Sisälle sopii myös kuullemma fazerina, täytyy kokeilla sitäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *