Hae
Julia Erica

MEILLE SAAPUI VIHDOIN SYÖTTÖTUOLI

Meille tuli syöttötuoli! Tai siis tää on väliaikaisesti meillä. Tää on menossa mun äidille kun me saadaan hommattua oma. Toisaalta hyvä näin, että mä saan lisäaikaa miettiä minkälainen meille sitten tulisi.

Eevi on ihan tohkeissaan siitä että näkee kaiken korkeemmalta ja saa istua. Ja paukuttaa tavaroita pöytään. Ja leikkiä mun kanssa leikkiä ”minä tiputan, sinä nostat”. Ja kieltämättä mäkin oon innoissani siitä että meidän vauva on jo niin iso että se istuu syöttötuolissa! Ja siitä että sotku tulee niin vähän nykyään. Ennen Eevi ryömi vesimeloonin kanssa ympäri asuntoa ja meidän lattia oli todellakin sen näkönen. Se myös hakkasi hedelmiä maahan ja tietysti mehut tirskui seinille. Nykyään tarvii siivota siis paljon pienempi alue!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *