Hae
Julia Erica

ÄITI ON VÄHÄN VÄSYNYT

Blogger teki taas eilen temput ja jätti kuvia julkaisematta edelliseen postaukseen.. Lisäsin edelliseen juttuun kaksi kuvaa ja säästin tän kuvan jollekkin muulle päivälle. Tänään en oo ottanut yhden yhtä kuvaa kameralla ja puhelimessakin on ainoastaan kuvia jossa Eevillä ei ole paitaa päällä, joten en niitä täällä julkaise. Meillä on siis niin kuuma täällä asunnossa että Eevi on melkein aina ilman paitaa tai vaihtoehtoisesti ilman housuja. En muista koska mulla ois ollut näin väsynyt olo, jotenkin tänään oon vaan ollut ihan uupunut. Kai tähän fiilikseen vaikuttaa se kun kävin tänään ainoastaan kaupassa nopeesti ja kattokruunusta on palanut 4/5 lamppua, joten tää asuntokin on aivan pimee. Kaiken pimeyden keskellä päätin viellä asentaa olohuoneeseen Vallilan tummanharmaat Kelohonka-verhot, ettei valoa saada varmastikkaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *