Hae
Julia Erica

SUNNUNTAI DUUNAILUT

Eetu oli luvannut nousta tänään aamulla Eevin kanssa, joten mä sain nukkua tosi myöhään. Kun nousin sängystä ylös mua odotti alakerrassa kahden reippaan kokin lisäksi aamukahvit ja aamupala! Syötiin aamupala pidemmän kaavan kautta ja vietettiin pitkästä aikaa sellasta ”pitkää aamua”. Pian lähdettiinkin käymään mun kotikotona, iskällä siis. Heittettiin Eevin kanssa viltti niiden terassille ja köllöteltiin siinä pitkän aikaa. Tai oikeastaan koko sen ajan kun siellä oltiin. Eeville alkoi tulla väsy, joten nappasin tytön autoon, hain matkalla koiran ja menin mun äidin luokse. Eetu tuli hetken päästä perässä omalla autollaan. 
Syötiin äitillä päiväruoka ja juotiin päiväkahvit. Koirat riehui minkä kerkesi ja Eevi kiersi sylistä toiseen. Kuuden aikaan palattiin kotiin päin ja Eetu lähti viellä tsekkaamaan iltalennon. Me jäätiin leikkimään kotiin. Annoin Eeville vesimelonin slaissin ja ihan minuutissa meidän koko olohuone oli läpimärkä ja tahmea vesimelonista, Eevistä puhumattakaan. Mä oikeesti tykkään siitä kun se saa syödä ihan oman mielensä mukaan, vaikka siitä tuleekin hirveesti sotkua. Se kehittää sen omaa syömistaitoa hirveesti ja saa sillon syödä kun haluaa. Ja tuleepahan itse pestyä ja imuroitua lattiat riittävän usein. 
Kuinka te vietätte sunnuntai päiviä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *