Hae
Julia Erica

TIGER HYPETYSTÄ

Tänään kävin Tampereen keskustassa Eevin kanssa pyörimässä ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen. Todellinen syy oli se että Papun uusin mallisto tuli tänään myyntiin, ja sitä oli pakko käydä hypistelemässä. Mua jäi harmittaan niin suunnattomasti kun jouduin perumaan kutsun Punavuoren peikon VIP-aamuun, joka olisi ollut siis viimeviikon perjantaina. Olisi mennyt liian vaikeaksi lähteä Eevin kanssa aamukuuden junalla kohti Helsinkiä. Jollain tapaa myös tämä kaikki sairaala-hässäkkä vaikutti lähtemättömyyteeni, kun en sillon tiennyt yhtään kuinka akuutti tilanne siellä on. Mallisto oli aivan ihana, mutta ei meidän näköinen. Hienoja pipoja oli ja pari muutakin mitkä jäi ehkä vähän kaiveleen, mutta ne kerkeää ostamaan myöhemminkin jos ne oikeasti haluan. Luultavasti ne unohtuu mielestä pian.
Käytiin myös Radiokirppiksellä ja Koskikeskuksessa. Löysin ja raaskin ostaa itselleni kaksi pitkähihaista! Ehkä aika päivittää nyt mun vaatekaappia, kun Eevillä on vaatetarve täyttynyt muutamaa bodya lukuunottamatta. Ostin ne Cubukselta ja sain ihan mahtavaa palvelua siellä! Laitoin palautetta heidän nettisivulle siitä, kun mulle jäi jotenkin niin hyvä mieli siitä hyvästä asiakaspalvelusta. Vaikka vihaankin aina Cubuksella asioidessa sitä kun joka ikinen kerta myyjät tyrkyttää kassalla vielä sukkia tai muuta vastaavaa, niin nyt ei sekään ärsyttänyt ollenkaan, kun oli niin mahtava myyjä paikalla. Usein se negatiivinen palaute kerrotaan ennemmin kuin positiivinen. Ajattelin myös että jatkossa aina kun saan hyvää palvelua, laitan palautetta siitä firmalle.
Tiestysti poikkesin myös Tigerissä kun Tampereella pyörin. Mukaan tarttui taas kaikkea pientä mm. maustemyllyjä, hankaussieniä ja tarjoilukulho. Hitsi mä niin rakastan sitä kauppaa. Siellä on kaikkea mitä tarvii, vaikkei sitä tiedäkkään ennenkun näkee. Mä oon löytänyt sieltä ihan huikeita juttuja vuosien varrella, juustoraastinta, kynttiläkippoja, kuulokkeita ja ihan kaikkea mahdollista. Ja tästä päästäänkin asiaan mitä tänne alunperin olin tulossa päivittämään.. nimittäin LEMPÄÄLÄN IDEAPARKKIIN TULEE TIGER!
Kyllä, luit oikein. Olin justiin miettinyt aijemmin tänään Tigerissä kierrellessä että miksei sitä voi olla Ideaparkissa. No heti kun lähdin Koskikeskuksesta pois, Jenna laittoi mulle screenshotin Tigerin päivityksestä, jossa ilmoitettiin että Ideaparkkiin vihdoinkin saadaan ensikuussa Tiger! Nyt sieltä löytyy melkein kaikki mun lemppari liikkeet. Jos sinne saataisiin vielä Zara, niin huhhuh. Tai edes Tampereelle. Ikävää kun Helsingissä tulee käytyä niin harvoin ja kiireellä ettei oo tullut Zarassa poikettua. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *