Hae
Julia Erica

TÄMÄ VIESTI ON KAIKILLE NIILLE, JOILLA ON PIENIÄ LAPSIA

Nosta kätesi ylös, jos lattiallanne on yksikin sinne kuulumaton tavara. Siirrä vapaa käsi selkäsi taakse jos sinusta on joskus tuntunut siltä ettei kädet aina yksinkertaisesti riitä . Nouse seisomaan ja tartu ylhäällä olevalla kädellä kiinni varpaistastasi samalla nostaen jalkaasi ylöspäin, jos yksikin kotihomma on tekemättä. Pysy asennossa mutta laskeudu kyykkyyn samalla, jos lapsesi on joskus mennyt kymmenen jälkeen nukkumaan. Nyt se selän takana oleva käsi otetaan käyttöön. Laita sormesi napaasi, sieltä selän takaa kiertäen, jos olet ollut väsynyt hetkenkin viimeisten 72 tunnin aikana. 

Jos olet edelleen onnistuneesti asennossa, olet ihan mieletön. Lähetän sinulle postissa suklaalevyn. Mutta jos olet aivan solmussa tai kaatuneena lattialla, olet vähintäänkin yhtä mieletön.


Kaikkeen ei voi eikä tarvitse pystyä samaan aikaan. Lapsesi ei varmasti mene rikki vaikka lattialla on sotkua ja pesemättä olevat pyykit odottaa kaapissa pesijäänsä. Vaikka lapsesi on mennyt joskus myöhään nukkumaan, pääasia on että on mennyt nukkumaan. Jos lapsesi ei nuku ollenkaan, niin lupaan, että joskus se vielä nukkuu. Joskus se nukkuu niin paljon, että sinun tekisi mieli herättää se vain kertoaksesi että rakastat. Ja jos sinua väsyttää, lupaan että sekin varmasti helpottaa joskus. 

Nyt vielä toinen jumppaohje. Unohda koti hommat hetkeksi, lupaan että ne odottavat sinua kauan. Ota lapsesi syliisi, suukota ja halaa. ”Sinä teit minusta tälläisen, sinä teit minusta äidin. Rakastan sinua enemmän kun mitään.”.

Terveisin Äiti, jonka lattialla lojuu imuri toista päivää. Äiti joka on ollut 20 tuntia yöhousut jalassa, koska väsyttää. Äiti, joka heittää tietokoneen nyt sivuun ja kaappaa pienen lapsensa syliin ja suukottaa pilalle.

0 kommenttia

  1. Jessica kirjoitti:

    Upea teksti, kiitos!

  2. Julia kirjoitti:

    Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *