Hae
Julia Erica

PUHELIN KUVIA JÄLLEEN

1. Reipas likka menossa neuvolaan! 2. Haha, tää naurattaa mua aina. 3. Huligaani heilu rattaissa ees taas ja mölys samalla omia juttujaan.
1. Selfie mökkireissulla. Eevi tykkää kattella omaa liikkuvaa itteensä puhelimen näytöltä. 2. The nokkamuki. 3. Eetu ja Eevi täydessä touhussa taas vaihteeks.
1. Lähdössä sairaalalle yks päivä. Eevi voitti äidin kenkien pukemisessa 6-0. 2. Sankari nukahti autoon ja nukku niin ylpeen näköisenä autossa että oli pakko napata kuva. 3. Joku random kuva siltä reissulta kanssa.
1. Oltiin lähdössä kauppa reissulle yks päivä. Piti viedä paketti postiin, hakee mun äidille aamulehti, noutaa mun ja Eevin passit ärrältä ja ostaa pesuainetta. Paketti pitikin postittaa siwasta, äiti oli ostanut jo aamulehden, mun passia ei kuullemma ollut olemassakaan ja sitä tiettyä pesuainetta ei ollut S-marketissa. Putkeen meni siis. 2. Eetun iskä kävi asentaan meidän eteiseen/keittiöön peilin, joten siitä on pakko nappailla kuvia oikeastaan kokoajan. 3. Eevi sai elämänsä ensimmäisen maissinaksun ja se oli niin tohkeissaan siitä. Nyt meidän koko kämppä onkin naksutahnan peitossa..
1. Lähetin Eetulle innoisani kuvan kun sain nää shortsit jalkaan jotka oli edellisenä päivänä mulle pienet? 2. Sorsastus alkoi ja mä pidin yksin taloo pystyssä pari päivää. Tossa olin lähdössä viemään Nipsua iltalenkille ja heti kotiin palattuani rojahdin sänkyyn ja nukahdin heti. 3. Käytiin äitin kanssa yks päivä siellä Ideaparkissa. Bongattiin tollanen lelu sieltä ja Eevi koe ratsasti sen tietysti ihan tohkeissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *