Hae
Julia Erica

KUULUMISIA

Käytiin eilen Eevin ja mun äitin kanssa ideaparkissa tarkoituksena hakea Marimekolta yhtä kangasta. Se oli kuitenkin loppu, joten poikettiin Minimanin kautta ennen kun lähdettiin kotiin. Löysin Eeville hiekkaleluja ihan muutamalla eurolla, yhden tarjous-maton ja kaikkea muuta pientä kivaa! Mä päätin alkaa laittaa Eevin huonetta kuntoon kun se nukkuu täysiä öitä jo. Tai siis herää sillon tällön Eetun herätyskelloon. Ja sinne Eevin huoneeseen on siis tulossa tästä Marimekon kankaasta tehty taulu. Illalla selasin facebook-kirppareita vaihteeksi ja löysin sieltä just tän kankaan mitä olin hakemassa Ideaparkista! T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-T-Ä! Mä hilppasen nyt suihkun kautta nukkumaan kun aamulla taitaa olla aikainen herätys. Kauniita unia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *