Hae
Julia Erica

TÄÄLLÄ TAAS!

Joo täällä ollaan taas! Viimepäivät on mennyt täydessä hulinassa Eevin kanssa. Sorsastus alkoi joten oon yksin pitänyt muutaman päivän taloo pystyssä. En oo jaksanut avata konetta enään iltasin kun oon saanut Eevin nukkuun ja romahtanut itsekkin sängyn pohjalle. Nyt kun mies on taas kotona nappasin koneen syliin ja tulin heti päivitteleen tänne kuulumisia.
Ollaan käyty Eevin kanssa shoppailemassa viimeaikoina paljon. Mulla tuli yhtäkkiä mitta täyteen tätä meidän kotia, joten oon melkein päivittäin nakannut muksun vaunuihin ja lähtenyt Ideaparkkiin palloilleen. En muuten osaa ostaa itselle enään mitään, vaan aina Eeville. Sinällään hieno homma, mutta kun tonne mun vaatekaappiin katsoo niin sieltä löytää vaan muutaman mulle sopivan vaatteen, kaikki muut on isoja. Painan viisi kiloa vähemmän kun ennen raskautta, joten jonkinlainen vaatekaapin uusiminen ois tarpeellista ja kilojakin ois hyvä saada lisää. Eeville on tullut osteltua kaikenlaista, voisinkin kuvauttaa niitä tänne bloginkin puolelle. 
Osittain tähän mun kotipakoon vaikuttaa mulle rakkaan ihmisen sairastuminen. Oon kova murehtiin asioita ja seinien sisällä ne murheet kasvaa vaan suuremmiks. Tämä mulle rakas tyyppi on ollut reilun viikon nyt sairaalahoidossa ja ollaan sitä melkein päivittäin käyty katsomassa. Eevi on ollut melkein joka kerta mukana, ja ollaan treffattu sitten sairaalan pihalla. Mulle on ollut tosi tärkeetä käydä päivittäin siellä ja uskon että raitis ilma ja Eevin seura piristää kummasti verrattuna niihin sairaalan seiniin. Viimeksi tänään käytiin taas sairaalalla ja istuttiin muutama tunti puistossa viltillä. Uskomaton toi voima minkä lapsi antaa! Ennen oisin jääny makaan peiton alle itkien niin pitkäks aikaa kun kaikki on taas hyvin, mutta nyt on vaan noustava ja touhuttava normaalisti. Väkisinkin mieli piristyy kun toinen käkättää minkä ehtii ja perässä saa juosta koko ajan. Uskon ja toivon että kaikki järjestyy kyllä, hitaasti mutta varmasti. 

Tällästä tällä kertaa, toivottavasti saan taas huomenna palailla tänne blogin puolelle. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *