Hae
Julia Erica

MITÄ EEVILLE KUULUU?

”Moikka! Mä täytän viiden päivän päästä puolivuotta. Mulla on jo yks hammas suussa! Se teki vähän kipeää kun se puhkesi, mutta onneksi mulla oli kylmiä leluja ja Vaarilta saatuja vadelmia, millä ne säryt nopeasti unohtui. Äitin mielestä mä olin tosi reipas, vaikka hammas itketti niinkun ne tyhmät rokotuksetkin. 
Äiti ja isi kehuu mua tosi paljon kun oon keksiny uusia juttuja lähiaikoina. Oon oppinut availeen laatikoita ja seuraan tosi tarkasti ympärilleni. Yks päivä jahtasin hyttystä olohuoneessa, ja äiti ja isi vaan nauroi mulle. Mä oon myös huomannut että meillä on haukku, jota on kiva paijata. Hirveen työn kanssa mä möyrin sen luokse jatkuvasti että voisin silittää sitä ja vetää sitä hassusta hännästä. Kun Nipsu nuolee mun käsiä niin mua rupee aina naurattaan hirveesti, se kutittaa niin paljon. Sitten tyhmä Äiti tulee ja sanoo ” Nipsu ei saa”, ja haukku lähtee toiseen huoneeseen murjottaan.  
Mun lempi juttuja tällä hetkellä on haukku, nokkamuki ja muoviset astiat. Äiti ja isi osti mulle kaupasta tosi hienon nokkamukin, joka pitää ottaa pyllypesullekin mukaan. Kerran se unohtui alakertaan ja mua itketti tosi paljon, onneks Iskä juoksi tuomaan sen mulle äkkiä. Sitä on kiva heitellä niinkun niitä astioitakin.
Mä nukun edelleen tosi hyvin yöllä. Tai ainakin äiti sanoo niin. Me herätään syömään kun isi lähtee töihin mutta jatketaan unia yleensä kymmeneen asti. Sitten me vielä köllötellään jonkun aikaa. Me kurkitaan sängyllä ikkunoista pihalle, mä vedän pikkuikkunan narusta ja äiti ison. Sitten äiti keittää ittelleen kahvia ja sitten me mennään pesulle yhdessä. On kivaa kun saa läiskytellä suihkun lattialla ja heitellä leluja. 
Mä oon kyllä niin väsynyt että mun täytyy mennä nukkumaan. Mä en vaan malttais millään nukkua kun liikkuminen on paljon kivempaa ja nokkamukikin on tossa vieressä. Kai mä otan sen taas mun kainaloon nukkumaan niinkun yleensäkin. Hyvää yötä kaikille!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *