Hae
Julia Erica

APINAT JA IPANAT MÖKILLÄ

 Niinkuin aijemmin mainitsin, käytiin torstaina ennen neuvolaa nappaan passikuvat mulle ja Eeville. Nopein aika passin hakemiselle oli perjantai ja Ikaalisissa. Valkeakoskelle ja Tampereelle olisi saanut aikoja vasta kuukauden päähän, joten piti ottaa suosiolla aika Ikaalisiin. Poikettiin myös Eevin isomummulla kahvilla, kun kerran sielläpäin pyörittiin. Takaisin tullessa jäätiin kuitenkin jo Hämeenkyröön, koska mun porukkat oli viettämässä mökkiviikkoa siellä.

Mökillä me lähinnä vaan hengailtiin ja syötiin hyvin. Niin, ja koottiin matkasänky. Kyllä, se oli ihan oma hommansa se. Puoli tuntia siinä meni eikä Eevi edes nukkunut siinä loppujen lopuksi. No mutta hyvää harjoittelua tulevan varalle, nyt me osataan koota se viiteen sekuntiin. Meillä oli tosi hauska reissu, jota tuli piristään vielä isän vaimon sisko poikansa kanssa. Pojat kalasti ja porukka kävi uimassakin. Mökkireissun kruunasi Eevin ensimmäinen hammas! Mä oon niin liekeissä siitä. Mä soitin äitinkin tänään kattoon meille ainooastaan Eevin hammasta. Joo.. Ehkä mä teen siitä hampaasta oman postauksensa enkä jauha siitä tässä. 😀

Käytiin myös äitin kanssa mattopyykillä peseen kaks meidän mattoa. Siitä touhusta ei vaan meinannut tulla yhtään mitään kun siellä oli ihan järjettömästi hyttysiä. Nopeesti laskettuna mulla oli yli 25 pistosta jaloissa, ja ne kaikki turposivat Euron kolikon kokoisiksi. Saatiin myös tieto, että äiti muuttaa toiselle paikkakunnalle. Tai ainakin 90% todennäköisyydellä. Omalla tavalla jännitävää, mutta silti niin siistiä! Vaikka välimatkaa tulisikin vain kymmenen kilometriä lisää tän hetkiseen, on se siis syy jäädä yökylään jatkossa!

Huomenna alkaa kyyhkystys, joten meen vielä jutskaileen ton Eetun kanssa, kun ei varmaan nähdä huomenna ollenkaan. Se on kuin pieni poika alottamassa esikoulua, pakkaa uutta reppuaan intopiukassa alakerrassa, tekee eväitä eikä malta mennä nukkumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *