Hae
Julia Erica

NE JUHLAVAATTEET

Korkkarit vaihtu jo matkalla kirkkoon remmillisiin varvastossuihin ja aurinko lasit lensi laukunpohjalle myös automatkalla. Eevi oli tosi nätisti kirkossa ja juhlissa, olin siis varautunut hirveisiin raivareihin koska päikkärit jäi kokonaan nukkumatta. Juhlakalu sai niin itsensä näköisen nimen kun voi vaan saada. Eväät oli ihan mahtavat ja meininki hyvä. Ainut miinus puoli kaikissa juhlissa on ne minimaaliset kahvikupit! Ei kehtaa juoda kahvia niin paljon kun mieli tekis. Ja niiden pienten kuppien takia mä just yritän lahjoa tota parempaa puoliskoa keittään mulle kahvia, tuloksetta. Kai se on pakko rykästä ruho ylös sängystä ja mennä itte keiteleen. Kiitos ja hei!

0 kommenttia

  1. Tanja- OUR JOURNEY kirjoitti:

    Voi, kun toinen on niin ihanan söpö! <3

    http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/?m=0

  2. Julia kirjoitti:

    Niin on <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *