Hae
Julia Erica

LAISKA VIIKKO

Jotenkin koko viikko on mennyt ihan ohitse. Muistan maanantaina miettineeni kuinka pitkä matka viikonloppuun on. Hah, nyt on sunnuntai. Jotenkin tuntuu ettei mitään olisi saanut aikaan koko viikkona. Tai en kai mä ookkaan. Kävin ideaparkissa perjantaina etsimässä itselleni jotain päälle pantavaa Eetun serkun pojan ristiäisiin. Itselleni en löytäny mitään, mutta Eeville kahdet housut, bodyn ja toppahaalarin. En osannut yhtään arvioida kokoa siihen haalariin mutta uskon saavani omat takaisin jos joudun myymään sen väärän kokoisena pois. Kävin myös kuolailemassa Mini Rodinin uutta mallistoa ja uskon että meiltä tulee tulevaisuudessa löytyyn jotain sieltä. Mini Rodini kuume nousi pilviin.

Lauantaina käytiin Jennan kanssa kiireellä uudestaan Ideaparkissa, ja löysin kuin löysinkin itselleni jonkun paidan juhliin. Kaupassa se oli kiva ja vähän erilainen mitä mulla yleensä on päällä, mutta nyt se tuntuu vähän vieraalta mulle. Saa nähdä että heitänkö sittenkin kaapin perältä jonkun vanhan mekon päälle vai mitä keksin. Taidan pikku hiljaa kömpiä nukkuun kun kellokin on jo puoli kolme ja mä täällä rilluttelen vielä ylhäällä kun muu perhe on nukkunut jo monta tuntia. Palataan huomenna varmaan taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *