Hae
Julia Erica

NIIN TAVALLINEN MAANANTAI

Heräiltiin Eevin kanssa (jo) puoli kymmeneltä ja kipitettiin samantien alakertaan syömään aamupalaa. Mä lataan aina illalla ennen nukkumaan menoa kahvinkeittimen ettei mun tarvi aamulla tehdä muuta kun napauttaa se käyntiin. Jos en oo illalla muistanu ladata sitä niin jätän koko aamukahvit juomatta ja yleensä koko päivä menee sit ihan ohitse.

Eetu pääsi töistä jo kahden jälkeen, joten juotiin päiväkahvit yhdessä ja pian lähetteenkin jo Bauhaussiin. Käytiin hakeen sieltä vähän tarrapaneelia ja D-C-Fixiä. Yllätys yllätys että kaikki mitä tarvittiin oli tietysti loppu mutta löysin mä sieltä jotain kivaa. Yritetään tänään saada keittiö valmiiksi niin voin lisäillä tänne sitten niitä ennen ja jälkeen kuvia. Eilen saatiin vihdoin päällystettyä meidän keittiön tasot ja tänään ois tarkotus tehdä kaakeleille jotain. Oli muuten yllättävän helppo homma, kertoo jotain helppudesta kun ei saatu minkäänlaista vääntöä aikaan.

Bauhaussista tultiin tähän Eetun isälle ja loppuilta menee mitä luultavammin täällä. Ukot pelaa NHL:ää ja mä istun pihalla koneella. Ja Eevikin on tottakai mukana mutta se on päikkäreillä. 
Palaillaan huomenna, toivottavasti niiden keittiö kuvien kanssa!
Edit: Ei voi sanoo että tarrapaneeli lensi kaaressa roskiin koska se jämähti matkalla kiinni niin seinään, pöytään, ihoon ja jopa lattiaan. Mutta joo, roskikseen pääsi vihdoin perhiksen saattelemana. Sovittiin että pysytään jatkossa pelkässä D-C-fixissä. Pysyy rauha talossa ja talo pystyssä 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *