Hae
Julia Erica

HARJAA TUKKAS!

Jäi taas näköjään mutsilta tukka harjaamatta. No, se on ennemminkin sääntö kun poikkeus. Oon tunnettu mun takkusesta tukasta eikä se mua haittaa. Mä en vaan jaksa/ehdi sitä harjaileen. Ja melkein aina kun saa valita jommankumman, tukan harjauksen tai meikkaamisen niin valitsen jälkimmäisen. Kasvoista mä oon niin epävarma että mielummin panostan siihen.

Käytiin Sanniinan kanssa vähän ulkoilemassa tarkoituksena saada muutamat uudet kuvat, mutta nyt kun niitä katselee niin suurimassa osassa on jotain mikä mua häiritsee. Ja jokasessa kuvassa minkä tänne blogin puolelle valitsin niin pidätän aivastusta. Allergiat puskee taas päälle ja oon ihan tukkonen koko ajan. Samppa, oisko sulla jotain ideoita mikä helpottaa? Sulla tuppaa aina oleen toimivat aineet näihin allergioihin. 

Mun oli illalla tarkotus mennä äitille Nipsun kanssa, meidän piti käydä koirien kanssa lenkillä ja käydä sen jälkeen vielä saunassa, mutta Eetu on taas ylitöissä eikä sillä oo mitään hajua koska se pääsee. No toivotaan että sen verran ajoissa että kerkeisin ees hetkeks sinne äitille. Oon vähän omanajan tarpeessa, en ees muista koska oisin yksin puuhannu jotain. Oon ehkä surkein koskaan lähtee kotoo mihinkään yksin, pitää olla aina joku sovittu juttu että suostun lähteen. Tiedän myös että illat Eevin kanssa ei oo pelkkää hymyä, iltasin se ei suostu syömään pullosta vaan sen pitäis aina saada äiti ja tissi. Mullehan illat on siis helppoja, mutta muut saa kyllä kuulla kunniansa siitä että on väärät eväät tarjolla.

Ajatukset hyppi ja pomppi ja asia vaihtu lauseen sisällä varmaan kymmenen kertaa, mutta joskus näin. Kiitos, anteeks ja kuulemisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *