Hae
Julia Erica

KAMERA JUTTUJA

Eetu osti mulle joulahjaks mun kauan kuolaaman kameran, Olympus Pen EPL 5. Olin kuolannu sitä tosi pitkään ja mun vanha möhlö Canon EOS 1100D pölytty kaapin päällä, kun en koskaan saanu mahtuun sitä mihinkään mun laukkuihin ja se jotenkin inhotti mua. Mietin pitkään hommaanko kokonaan uuden kameran vai ostanko jonkun uuden objektiivin. Mulla on aina ollu käytössä ainoastaan se kameran mukana tullut perus objektiivi, jolla ei ihan kuuhun lennetty. Kun joululahjapaketista kuoriutu toi ihanuus niin päätin että ostan siihen vielä joskus kunnon objektiivin. Ja tänään mä sen vihdosta viimein ostin. Tervetuloa perheeseen Olympus M.Zuiko 25mm f/1.8!
Kaikki kuvat on napattu automaattiasetuksilla ja hirveellä kiireellä. Tai siis ei mulla ollu itellä kiire mihinkään, olin vaan liian innoissani (:D).

Ps. Edelliseen postaukseen palatakseni en muista tarkkaan ajan kulkua noilta ensimmäisiltä päiviltä synnytyksen jälkeen, joten ne voi olla kirjotettu vähän väärässä järjestyksessä. Uskomatonta että klikkauksia tuli yli tuhat! Kiitos! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *