Hae
Julia Erica

LEMPI VIIKONPÄIVÄ

Ah, sunnuntai. Se ihana aurinkoinen viikonpäivä. Sillon otetaan vaan rennosti, ladataan akkuja seuraavaan viikkoon ja käydään kyläilemässä. Tai niin me ainakin tehdään, harvase sunnuntai. Kuljun kartanon kautta lähdettiin käymään Eevin kummien mökillä, jonka ne oli viikoks vuokrannut. Kesän ensimmäiset ja luultavasti viimeiset hellepäivät osu sopivasti niiden mökkiviikolle, joten voi olla että mennään vielä joku päivä pyörähtään siellä nauttimassa kesäpäivästä, jos kelit sallii.
 Eevin kummitäti maistatti Eeville ensimmäistä mansikkaa. Näytti maistuvan tosi hyvin kun pikkuneiti yritti haukata paloja ikenillään mansikasta.
Muutaman tunnin päästä lähdettiin hakeen paikallisesta Kebabbilasta evästä, tarkoituksena mennä kotiin syömään, mutta päädyttiinkin mun isälle. Niiden terassille paistaa ihanasti ilta-aurinko, joten siinä kelpas kyllä syödä ja heitellä tikkaa. Eetu napsi meistä muutamat kuvat pitkästä aikaa. Oli kyllä melkonen homma kun kiukku puhkesi just sillon kun kuvat piti napata. No mutta, parempia nääkin kun ei mikään.
Mun oli pakko napata myös Eevistä kuvia, kun se oli niin suloinen höpöttäessään Papalleen. Kyllä huomaa että Eevi on sulattanut niin monet sydämet, ja moni on löytänyt paikkansa Eevin sydämestä. Tää on just sitä mitä mä toivoin, että meille tärkeet ihmiset on tärkee osa myös Eevin arkea.
Iskältä me hilppastiin sit auringon laskiessa aika äkkiä kotio, Eetu oli lähdössä vielä kalaan ja mä halusin siivoilla vielä kotona. Että sellanen sunnuntai.
Onko mitään sulosempaa kun Isä joka opettaa tytärtään kalastaan, ennen kun tyttö edes on viittä kuukautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *