Hae
Julia Erica

4KK NEUVOLA JA VÄHÄN MUUTAKIN

Torstaina  meillä oli taas neuvola. Jouduin laittaa herätyskellon soimaan ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen. Jostain kummansyystä pomppasin kuitenkin jo seitsemän jälkeen ylös. Tyypillistä että olin unohtanut edellispäivän kauppareissulta tuoda kahvia, just kun mä sitä oisin kaivannu. Onneks äiti tuli ajoissa hakeen meitä neuvolaan, niin kerettiin keittään kahvit sen tuomista poroista.
Neuvolassa meitä oli vastaanottamassa terveydenhoitaja sekä lääkäri. Lääkärin tarkastellessa Eeviä vaihdoin kuulumisia neuvolatädin kanssa, joka taas jaksoi tyrkyttää niitä Akuliina-ryhmiä. Mä oon varmaan surkein koskaan käymään joka viikko tiettynä päivänä ja kellon aikana jossain tapaamisissa. Elämä on jotenkin nyt niin hektistä et haluan vaan elää päivä kerrallaan, elää hetkessä ja mennä oman mielen mukaan. Syksyllä varmaan alotetaankin joku ryhmä, mutta nyt kesänajan mennään näin.
Painonnousu oli vähän rauhoittunut ja pituutta oltiin saatu taas 3 senttiä lisää. Soseetkin pitäis jo kuulemma aloittaa, vaikka maito riittäis vielä helposti. Vastahan Eevi syntyi ja tää imetys oli alkuun yhtä räpellystä. Sellasta tää kai on, että kun yhteen asiaan tottuu niin sit mennään jo eteenpäin. 
On muuten viimeisen kuukauden aika tapahtunut ihan hirveen iso muutos likan kehittymisessä. Nyt tartutaan jo leluihin määrätietoisesti kiinni, kieritään ympäri olohuonetta ja nauraa hekotetaan kunnolla. Aina kun musiikki soi niin Eevi jammailee onnessaan musiikin tahdissa. 
Neuvolan jälkeen poikettiin pankissa, tarkoituksena avata Eeville pankkitili. Eipä mulla ollu tullu pieneen mieleenkään, että isän pitäis olla mukana tai mulla pitäis olla isän suostumus virallisesti paperilla. No, ensiviikolla mennään sit koko kööri pankkiin, kun Eetukin on kesälomalla ja meidän kans kotona. Käytiin sit vielä Ståhlbergillä kahvilla, kun Eevikin oli nukahtanut turvakaukaloon.

Kaikki kuvat on taas jotain random-kuvia viikon varrelta, mä kun vasta löysin mun kameran laturin, niin pian saadaan tänne parempia kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *