Hae
Julia Erica

JUHANNUS

Meidän juhannus meni hyvin arkisessa tunnelmassa. Torstaina Eetun isä tuli meille syömään ja viettään iltaa. Päästiin pitkästä aikaa Eetun kanssa saunaan, kun Vaari touhusi Eevin kanssa. Jotenkin synnytyksen jälkeen se saunominen on vaan jäänyt..
Perjantaina nukuttiin tosi pitkään kun kaikilla oli vapaapäivä. Oltiin sovittu mun Äidin kanssa että mennään illasta sinne grillaamaan ja viettään aikaa. Oli ihan huippua nähdä pitkästä aikaa vanhoja tuttuja, vaihtaa kuulumisia ja huomata kuinka aika kuluu mutta yhtä köyttä vedetään silti edelleen. 
Lauantai menikin sitten univelkaa tasaten, suoraan sanottuna laiskottelin koko päivän. Eetu lähti illalla kalaan kavereidensa kanssa, me vaan löysäiltiin peittojen alla ja katseltiin tv-sarjoja.

Sunnuntaina käytiin pikasesti Ikeasta hakeen uudet kaapinovet tv-tasoon ja mukaan tarttu tottakai myös muutakin. Mies oli kovin tyytyväinen kun kosteen kalareissun jälkeisenä aamuna emäntä kiskoo ylös sängystä hokien ”meidän pitää mennä Ikeaan”.. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *