Hae
Julia Erica

ENSIMMÄINEN POSTAUS PUHELIMELLA

Tällänen Hangon keksi herätteli mua ylös yks päivä. Tai siis herättelee joka päivä. // Perus virnuilut alkaa heti kun meikäläinen rupee kaivaan kameraa esiin. // Vähän vanhempi kuva mitä on tullu ihasteltua viimeaikoina. // Käytiin Mammalla yks päivä evästämässä ja viettämässä aikaa. 
Pikkuneiti ensimmäisenä aamuna potilashotellissa. Voi sitä ihmetyksen määrää! // Kaveri tuli napsiin meistä muutamat kuvat yhtenä sadepäivänä. // Kuukausi takaperin vielä harjoiteltiin kääntymistä.. // Tilasin yhdeltä Facebook-kirpparilta ton haalarin, se on aivan ihana!!

2 kommenttia

  1. Laura // Tehtävänimikkeenä Äiti. kirjoitti:

    Oi mikä ihana ja hurmaava pikkuneiti! :')

  2. Julia kirjoitti:

    Niin hän onkin! 🙂 <3 ja kiva kun kommentoit, löysin uutta luettavaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *